Casa Alex, un loc in care iti doresti sa revii



Vila Casa Alex este o constructie noua, finalizata la sfarsitul anului 2003. Pensiunea oferă cazare în 9 camere duble şi un apartament, dispuse pe două nivele, insumand 20 de locuri. Fiecare cameră are baie proprie, apă caldă permanentă, încălzire centrală şi TV color cu cablu.

La parterul pensiunii se află un living care stă la dispoziţia turiştilor. De asemenea, la parter se afla o bucătărie utilată în vederea autogospodăririi.

Pensiunea dispune de un spaţiu de joacă pentru copii, amenajat pentru ca aceştia să fie în siguranţă şi sub supravegherea părinţilor. Acest spaţiu dispune de balansoar, leagăn, groapă de nisip şi o căsuţă din poveşti. Parcarea este iluminata pe timpul noptii.

Pozitia geografica in care este amplasata pensiunea confera un peisaj extraordinar, de aici putand sa se observe Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului, precum si dealurile carstice din jurul pensiunii. 

Am petrecut aici un week-end minunat impreuna cu familia, in perioada 19-21 iulie 2013. Cazarea pentru o camera dubla matrimoniala a fost doar 80 lei / noapte. Gazda a fost foarte primitoare iar atmosfera senina si calma. Aici te poti bucura de natura si ai posibilitatea de a vizita o multime de obiective turistice din zona.

Personal, doresc sa mai revin candva.

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Casa Alex, un loc in care iti doresti sa revii"

Trimiteți un comentariu