Cabana Gura Diham - Poarta Bucegilor



Aflat într-o zonă retrasă înconjurată de pădure, la 4 km de staţiunea Buşteni şi pârtia de schi Kalinderu, complexul Gura Diham Cabana a fost construit in anul 1910, initial aici functionand initial un han. Oferă un restaurant, 2 terase, un foişor cu facilităţi de grătar şi posibilitatea de a organiza un foc de tabără.

Aici oaspeţii pot savura specialităţi româneşti tradiţionale şi preparate internaţionale într-o atmosferă rustică. De asemenea, se pot relaxa în sala de fitness mică, prevăzută cu o saună şi o cadă cu hidromasaj. Hotelul dispune deasemenea si de o sala de conferinte multifunctionala, avand in dotare servicii de agrement: masa de tenis, masa de biliard, remy, sah, table. Capacitatea maxima a salii de conferinte este de 80 locuri si are ca dotari: laptop, videoproiector, flipchart, calculatoare conectate la internet si este usor adaptabilala la orice tipuri de evenimente.

Toate camerele proprietăţii sunt dotate cu TV prin cablu şi minibar. Fiecare unitate are baie privată cu duş. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în întreaga clădire. Gara din Buşteni se află la 3,5 km. Parcarea este gratuită în faţa proprietăţii.

Complexul Gura Diham beneficiaza de un cadru natural deosebit, invaluit in liniste si este punctul de plecare spre numeroase trasee turistice:

* Cabana Gura Diham - Poiana Izvoare prin Tache Ionescu - Cabana Malaiesti - Vf. Omu
* Gura Diham - Cabana Diham - Rasnov
* Gura Diham - Poiana Costilei - Vf. Omu
* Gura Diham - Coltii Morarului - Vf. Omu - Crucea Caraiman - Cabana Babele - Piatra Arsa - Cota 2000 - Sinaia (cu telecabina).


La cererea turistilor se pot face excursii cu microbus-ul spre urmatoarele obiective turistice:

* Castelul Peles, Muzeul Cinegetic Posada (trofee de vanatoare)
* Biserica Neagra- Poiana Brasov
* Cetatea Rasnov- Castelul Bran
* Cabana Piatra Arsa- Platoul Bucegi (cu masina de teren).



Am revenit cu drag in aceasta locatie cu familia, in perioada 5-7 iulie 2013, si ne-am bucurat impreuna de un week-end minunat, de poveste.


 



Detalii pe www.gura-diham.ro

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Cabana Gura Diham - Poarta Bucegilor"

Trimiteți un comentariu