Parcul Central Pazvante din Tecuci





Pentru o vizualizare optima va recomand sa folositi functia 'Fullscreen'.





Inca de la 5 dimineata, Muzeul de mineralogie estetica cu peste 9.000 de esantioane din toate colturile lumii a fost asaltat de suferinzi, cu speranta si incredere in suflet ca pietrele vechi si valoroase scoase din adancul pamantului le va alina bolile sau chiar vindeca. Gradina publica "Colt de rai", concesionata si administrata de Vasile Danaila Pazvante, de-a lungul vremii si-a meritat pe deplin numele intrucat este unica prin frumusetile pe care le detine, respectiv fantani arteziene, sculpturi, cascade, gradini japoneze, pasari exotice. Despre simfonia florilor putem spune ca s-a auzit deja in toata tara, detinand peste 900 de specii de trandafiri, arbusti si arbori ornamentali achizitionati de peste hotare, nenumarate specii de magnolii.

In decursul anilor au aparut imbinari spectaculoase intre sculpturile lucrate in lemn si piatra, o mare contributie la realizarile unice prin felul lor, fiind executate de fiul patronului, aici amintind de lucrari precum: Poarta Intrebarilor, Golgote, Sfatul Batranilor, Poarta Sarutului, Masa Tacerii, s.a.

De cativa ani Pazvante s-a axat pe achizitia cristalelor, zamislite din apa si foc, ferecand inima stancilor si scoase la lumina zilei pentru pamanteni. Asa se face ca nenumarate valori inestimabile precum cuartul, calcita, cavnic, ametist, amazon, hematit, flori de mina, granit, pirita, flourina, piatra lunii, agat, aventurin, cristal de stanca si multe altele au fost expuse in vazul tuturor, la vremurile grele prin care trecem aceste exponate aducand bucurie si soare in suflet.



De curand, pentru a se si putea profita de pe urma acestor cristale, administratorul Pazvante a gandit la realizarea unui Muzeu de mineralogie, edificand un salon multifunctional, tocmai pentru a veni in intampinarea celor multi, a oamenilor de diverse varste care se confrunta cu probleme de sanatate, care sufera nu numai din cauza poluarii excesive, ci si a degradarii vietii morale si spirituale.

pazvante”Sper ca prin multiterapia in care cred cu tarie si pe care m-am decis sa o promovez in mod gratuit, sa contribui la statuarea de relatii mai bune intre semenii nostri, sa-i ajut sa comunice si sa se solidarizeze mai usor intre ei si de ce nu, sa se vindece de unele boli intr-o forma cat mai naturala. Cristaloterapia, Organoterapia, Magnetoterapia, Meloterapia prin efectele lor benefice isi dau mana, pentru prima data, intr-un tot unitar, contribuind astfel la vindecarea traumelor organismului nostru. Pentru ca, eu insumi m-am convins de efectele benefice ale acestora, recomand puterea tamaduitoare a principalelor elemente care singularizeaza si dau un plus de credibilitate salonului Casa binelui. Ma simt bine in lumea mineralelor care au mii de vieti rapite din adancurile pamantului!”, a precizat administratorul Vasile Danaila Pazvante.



Noi stim ca proprietatile curative ale cristalelor au fost cunoscute din cele mai vechi timpuri, fiind folosite pentru prepararea tincturilor, pentru protectie fiind purtate ca talismane sau amulete, cristalele constituind una din cele mai vechi surse de energie, folosite atat la vindecare, cat si la echilibrarea energetica si fizica.

Mai cunoastem si faptul ca pe langa aceste cristale terapeutice si meloterapia, in care muzica este folosita ca mijloc de exprimare si indicata in functie de problemele fiecarui pacient, administratorul parcului unicat a pus la dispozitia tuturor suferinzilor si asistente medicale care consulta si indruma oamenii, atat localnici, cat si venetici din toate colturile tarii, sa urmeze toti pasii care duc spre vindecare.



Asa ca nu ne mai mira ceea ce am constatat: la orele 5 ale diminetii zeci de persoane stateau la rand pentru a beneficia de miracolele savarsite de cristale. Multi dintre cei care au beneficiat de acestea si s-au vindecat intr-o mai mare sau mai mica proportie si-au adus si rudele bolnave din alte localitati, intalnind astfel localnici din Iasi, Buzau, Craiova, Mehedinti, Bacau, Piatra-Neamt si chiar din Republica Moldova si Italia.

Pe langa consultatii, pacientilor li se ia tensiunea, li se administreaza nenumarate leacuri naturiste, fara niciun fel de plata. Unicat in felul lui, Parcul Central Pazvante, si-a castigat demult un renume, astazi vindecarea gratuita fiind disponibila oricui, totul fiind realizat pentru oameni, indiferent de categoria sociala, totul fiind facut din suflet si daruire pentru semeni.

Sursa text:
www.impartial.ro













www.pazvante.ro

www.floridemina.pazvante.ro

Pozele le-am facut ieri, 11 septembrie 2010.

Read Users' Comments (1)comentarii

1 Response to "Parcul Central Pazvante din Tecuci"

  1. Anonim, on 25 aprilie 2015 la 21:16 said:

    nu mai e ce a fost ....

Trimiteți un comentariu