Neptun, august 2009


Statiunea Neptun este situata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe tarmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia, in imediata vecinatate cu statiunea Jupiter si la 38 kilometri de Constanta. Se afla intr-o zona cu o vegetatie relativa bogata fiind aproape de padurea Comorova.

Este una dintre cele mai luxoase statiuni de pe litoralul romanesc. Neptun impreuna cu Olimp, cartierul nordic al statiunii, au una dintre cele mai frumoase plaje amenajate, “La Steaguri”, cu un nisip fin si intrare in mare lina cu fund nisipos. Lungimea acesteia masurand aproximativ 2Km.




Se ajunge foarte usor de pe DN39 (E 87), iar in apropiere de Mangalia se face la stanga pe drumul de acces care duce direct catre statiune. Daca doriti sa mergeti cu trenul, luati Constanta-Mangalia si coborati in halta Neptun. Este situata intre cele doua statiuni si accesul este facil in ambele directii. Distanta pe calea ferata pana la Mangalia este 7 km iar pana la Constanta 36 km.

Pe litoral merdem sa ne si distram, nu doar sa facem plaja. Ca posibilitati de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta.

In statiune mai gasim terase, magazine, discoteci – Why-Not, Kremlin, Alcatraz, Bowling, cateva blocuri si restaurante ce ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Oferta de cazare in Neptun consta in cateva hoteluri si pensiuni. Nu este o statiune foarte aglomerata, dar este foarte linistita si gasiti servicii pentru toate buzunarele.



Statiunea Neptun este combinatia perfecta pentru o vacanta placuta si frumoasa, atat pentru cei ce doresc lux si rafinament, cat si pentru cei cu bugete limitate.


Read Users' Comments (0)

0 Response to "Neptun, august 2009"

Trimiteți un comentariu